Noniin, pahoittelen siis että tämä jakso on kestänyt kuukaudenpäivät. Vihaan siis Vuodatuksen kuvagallerian kanssa sähläystä, sekä satojen kuvien kaivelua koneeltani. Tämä jakso on varmaan hieman sekava, sillä olen täysin unohtanut kuka kukin on, sillä itse pelissä olen hieman pidemmällä joten jotkut ovat hieman unohtuneet. Aloitetaas.


445170.jpg
Perijäksi selvisi siis Lucy. Callie ja Asser olivat innoissaan tyttärensä paluusta ja samalla Callien elämäntoivekin toteutui: "Kolme lapsista valmistuu yliopistosta". Lucy kutsui heti kihlattunsa Jackien kylään joka muutti Hopen suvun tontille.

445032.jpg
Lapsia olisi hankittava ja pian. Lucy pyysi Jackien illalla tämän kanssa poreammeeseen pienet takaa-ajatukset mielessään...

445096.jpg
Miehet eivät sano Ei, kun hauskuudesta on kyse!

445063.jpg
"Kulta, meillehän tulee pian lapsenlapsi", Asser sanoi vaimolleen. Jackie hieman kauhistui Lucyn vanhempien suorasukaisuutta, mutta Lucy vain hymyili onnellisena. Hän oli tietenkin kertonut koko maailmalle olevansa raskaana.

445150.jpg
Myös kissa Cho, jonka muistatte ehkä parijaksoa takaperin, oli kasvanut isoksi kolliksi. Tämän turkkia hieman muunneltiin, mustat kissat ovat liian tavallisia.

445049.jpg
"Sainpas vihdoin oman työn!" Lucy tuumasi iloisena. Hän oli saanut työtä viihde-alalta.

445048.jpg
"Voi tuota tyttöä.. Ahmii ruokaa minkä ehtii..," Callie mietti katsellessaan tyttärensä ylensyömistä.

445137.jpg
"Hei! Vatsa kasvoi taas!" Lucy hämmisteli herätessään keskellä yötä. Kohta tulisi uusi käärö tähän maailmaan!

445036.jpg
Niin sieltähän se sitten jonkin ajan kuluttua tulikin. "Aaaaa! Auttakaa! Minua sattuu hirveästi!" Lucy huusi tuskissaan. Callie juoksi auttamaan tytärtään ja Asserin työtoveri taustalla oli järkyttynyt.

445099.jpg
Sukuun ilmestyi näin sulo, oudonnäköinen pikkuinen joka ristittiin Veronicaksi. Vaippamaakari on siis tyttö. Veronican isä ei näytä kovin ilahtuneelta ja pappa miettii jotain muuta kuin vauvaa.

445039.jpg
Hetken päästä kaikki olivat iloisia. Veronica oli tervetullut sukuun. Asseria ei kiinnostanut kyllä lapsenlapsi nyt yhtään.

445043.jpg
"Nuku hyvin äidin pikku kulta", Lucy leperteli Veronicalle laittaessaan tämän nukkumaan.

445133.jpg
Mutta mitäs.. Callie, söitkö pilaantunutta ruokaa vai oletko taas raskaana? Juurihan sinä synnytit yhden käärön, nyt tahdot taas toisen!

445078.jpg
"Kissakin pitää ruokkia.." Asser tuumaili suihkusta tultuaan. Tuota.. Et sitten vaatteita aikonut päällesi pukea? Taitaa se vanhuus kolkutella ovelle.

445130.jpg
"Ensimmäinen kerta uuden naisen kanssa on aina upea! Mehän voisimme ehkä kokeilla sitä..?" Jackie ehdotteli Callielle. Mikä noita lapsenlapsen miehiä aina vaivaa kun he AINA ehdottelevat ja ihastuvat vaimonsa/tyttöystävänsä äitiin?!

445053.jpg
"Perkele sinä et tästä näin vain selviäkään.." Lucy sähisi hampaidensa välistä. Mitä nyt on tapahtunut?

445161.jpg
No, hetki taakse päin Jackie tapasi unelmiensa seksikkään blondin ja toi hänet tietysti sisälle.

445191.jpg
"Muhinoitko sinä tuon hupakon kanssa minun olohuoneessani!" Lucy raivosi. "Kulta ota ihan rauhallisesti.. En minä mitään tehnyt.." Jackie totesi tyynesti. Pari sopi riitansa ainakin väliaikaisesti. Lapsi ja tuleva lapsi/lapset yhdistivät liikaa.

445171.jpg
"Apua! Nyt se taas iskee!" Lucy huusi olohuoneessa. Toinen raskaus oli ollut odotettua helpompi mutta synnytys oli aina samanlainen.

445069.jpg
Maailmaan putkahti tämä pikkuinen tyttö joka sai nimekseen Venus. Aivan samannäköinen kuin isosiskonsa syntyessään!

445070.jpg
Mutta eihän yksi riittänyt eihän.. Maailmaan tuli vielä toinen toukka joka oli vuorostaan poika! Ensimmäinen poikavauva koko suvussa. Poika ristittiin Jayksi.

445051.jpg
Illalla juhlistettiinkin onneksi Veronican syntymäpäivää. Kolme vaippavauvaa olisi liian kova pala jokaiselle.

445159.jpg
Tuota... Ulkomuoto on mitä on.. Varmasti eniten se johtuu noista hirveistä korvaavista ihonväreistä ja silmistä (jotka siis onneksi vaihtuvat kohta). Veronica oli hirveä marisija mutta onneksi siisti.

445106.jpg
Veronica piti tietenkin heti opettaa elämän perustavoille. Isoäiti Callie sai kuitenkin hoitaa sen homman, sillä Lucylla oli jotain aivan muuta tekemistä..

445135.jpg
"Mitä kummaa? Taasko minä olen raskaana? Eihän tästä ole kuin muutama viikko kun synnytin.." Lucy pohti kamalan vatsakivun kohotessa.

445113.jpg
Lucyn loppupäivät menivätkin tehden tuttavuutta vessanpöntön kanssa, jota hänen äitinsä oli suosinut myös. Lapsia lapsia lapsia ja vielä vähän lisää lapsia!

445162.jpg
Samana iltana olikin vuorossa Venuksen ja Jayn syntymäpäivä. Venuksesta tuli täysin samannäköinen isosiskonsa kanssa ja Jay näytti heiltä mutta poikana vain. Kumpikin oli siistejä, hieman marisijoita.

445094.jpg
Lucyn raskaus eteni hyvää vauhtia ja tämä päättikin valmistaa juustokakkua, sillä oli kuullut että se edesauttaisi kaksosten saantia. Kumma juttu, että vaikka omaa jo kolme lasta, tahtoo vielä kaksi lisää!

445061.jpg
Niinpä synnytyskin alkoi. Kaikki muut olivat töissä ja Lucy oli juuri menossa hakemaan aamun postia kun synnytys alkoi. Kappas, siskonsakin Nicky oli päässyt seuraamaan synnytystä sekä joku muu naapuri.

445190.jpg
"Voi, miten kaunis lapsi!" Lucy henkäisi nähdessään uuden käärön. Tosiaan, kaunein lapsi tähän mennessä. Tytön nimeksi tuli Coraline.

445201.jpg
Mutta eihän se vielä riittänyt. Coraline-käärön seuraksi tuli tämä toinen ihan söpö poikavauva, joka nimettiin Riveriksi.

445186.jpg
Samana iltana myös Veronica kasvoi lapseksi. Tuota.. juu.. ihmeelisen näköinen.

445198.jpg
Aika kuluikin nopeasti ja seuraavaksi olikin Coralinen ja Riverin kasvunpaikka taaperoiksi. Tässä on Coraline, josta tuli aivan älyttömän suloinen pikkuneiti!

445199.jpg
Ja sitten kasvoi River, josta tuli myös ihan söpö mutta muistutti kovasti vanhempia sisaruksiaan. Ja kuten kuvasta huomaatte, Callie ja Asser kasvoivat myös vanhuksiksi.

445081.jpg
Taaperoita opetettiin viimeistä päivää sillä kasvun paikka oli pian. Mummi opetti Jayta puhumaan ja isoisä opetti Coralinea kävelemään.

445056.jpg
Myöskin Venus opetettiin potalle.

Tässä vaiheessa voinen kertoa, että olen kadottanut puolet kuvista ja muutenkin aivan sekaisin viiden lapsen kasvojenpiirteiden muistamisessa, joten pahoittelen sekavuuksia. 

445148.jpg
Tässä on nyt sitten Jay lapsena. Hieman.. persoonallisen näköinen. Venuksen lapsuus kasvokuvan kadotin jonnekkin, joten häntä ette näe. No, samannäköinen hän on kuin Veronicakin.

445146.jpg
Tytöt onneksi osasivat pitää hauskaa yhdessä. Veronican rastat kuolivat joten hän sai kikkuratukan myös. Ja Venuksella on tuo ihmeellinen perintötukka.

445107.jpg
"Mutta.. enhän minä ole tehnyt mitään!?" Jackie yritti selitellä Lucylle jonka käytös oli ihmeellistä.

445080.jpg
"Minä näin omin silmin miten kuljetit taas muka salaa sen tytön hupakon minun talooni! Minun makuuhuoneeseeni! Sinähän olet vielä alusvaatteilellasi! Missä se ämmä on?!" Lucy raivosi.

445143.jpg
Coraline ja River olivat ihmeissään että miksi seinän takaa kuului kauheaa huutoa, eikä heitä tultu päästämään kehdoistaan.

445179.jpg
"Sinä lähdet nyt tästä talosta! Minä pärjään varsin hyvin ilman sinua!" Lucy huusi Jackielle joka kielsi edelleenkin kaiken. "Mutta ethän sinä voi! Meillä on viisi lasta enkä minä ole tehnyt mitään!" Jackie puolusteli itseään.

445108.jpg
Vanhemmat eivät olleet huomanneet että Jay oli seisonut ovella kuuntelemassa. "Isä lähtee pois!" hän vain itki.

445123.jpg
Jackie hyvästeli kaikki lapset kerrallaan, mutta Veronican kanssa hän piti vielä pitkän juttutuokion. "Minä tulen kyllä katsomaan sinua aina kun voin" Jackie lupasi.

445114.jpg
Lucy löysi sen hupakon joka erotti hänet ja Jackien. Tyttö seisoskeli hänen olohuoneessaan. Hän kävi suoraan kimppuun ja voitti tappelun.

445089.jpg
Seuraavana päivänä olikin sitten taas syntymäpäivien aika. Tässä on River.

445085.jpg
Ja tässä Coraline, joka on myös hieman oudonnäköinen..

445062.jpg
Callie! Mitä sinä puuhaat! Ruoka on uunissa ja sinä päätit unohtaa sen sinne ja ruveta puhdistamaan hampaitasi! Ei ei ei! Sinä senkin vanhuuden höppänä, heti se ruoka pois uunista!

445178.jpg
Mutta liian myöhään. Tulipalo levisi ja paikalle ilmestyi Jackie työasussaan, lasten ystävä koulusta ja joku tätyliini jonkun töistä. "Ei se minun vikani ollut!" Callie huusi kaiken palon keskellä. Hätä oli suuri. Asser, Lucy ja Veronica olivat liekeissä.

Mutta vain Asser ja Lucy pelastuivat..

445128.jpg
.. Ja Callie sairastui pahasti. Kukaan ei tiennyt mikä häntä vaivasi.

445127.jpg
Suruaika oli kova. Miltei kaikki vain itkivät.

445119.jpg
Onneksi talossa oli jotain iloisiakin hetkiä. "Hei, mehän kasvamme Venuksen kanssa tänään ja te kasvatte ihan pian sen jälkeen! Kohta olemme teinejä!" Jay iloitsi hengaillessaan sisarustensa kanssa.

445184.jpg
Callienkin sairaus vaan paheni entisestään. Kukaan lääkäri ei osannut auttaa.

Kuinka lasten teini-ikäisyys onnistuu? Mitä Callien sairaudelle käy? Entä miten Lucy pärjää yksin lapsensa kuolemasta ilman miestä? Kaikki seuraavassa osassa!

~~~~~~~~

No tulipas räkäinen osa. Pahoittelen suuresti. Jättäkää ihmeessä kommenttia! : >