Tässä jaksossa siis tulee asiat suhteelisen nopeasti, sillä en ole ottanut/olen kadottanut suurimman osan tyttöjen lapsuus-kuvista. Koittakaa kestää! Ja kommenttia taas tulemaan. :)

368845.jpg
Callie on ruvennut viettämään huolestuttavan paljon aikaa tyttöjen tietokoneella. "Äitiii tule leikkimään meidän kanssa!" Tytöt pyysivät usein koulusta tultuaan tietokoneelle jumittunutta äitiään leikkeihin.
"Kullan-nuput, en millään nyt ehdi. Äiti kirjoittaa.. khrm.. romaania," Callie vastasi aina.

368859.jpg
Asin keittotaidot eivät olleet kadonneet minnekkään. Tosin, siivoustaitoa voisi hieman hioa. Aamiainen oli edelleen haisemassa pöydällä. "Kaikki syömään!" As huuteli perhettään. Tytöt juoksivatkin suinpäin ruokailemaan. Koulussa ja leikkiessä tulee nopeasti nälkä ja Asin herkut ovat tyttöjen mieleen. Callieta ei kuitenkaan kuulunut ruokailemaan. As oli huomannut saman kuin tytötkin; hänen vaimonsa vietti aivan liian paljon aikaa tietokoneella.

368861.jpg
Asin ja tyttöjen syötyä, Callie oli tulossa hakemaan välipalaa tietokoneen ääreen, mutta As yllätti hänet.
"Nyt rouva alapas selittämään! Mikä siellä tietokoneella on niin mielenkiintoista, ettet voi edes syömään saapua?!" As raivosi vaimolleen. "Mutta kulta.. minähän kirjoitan kirjaa..," Callie yritti selitellä. "Minä en usko sinua. Nykypäivänä jokainen sinkkusim istuu netissä etsimässä seuraa ja uskonpa että sinä olet vikitellyt itsellesi uuden miehen!" As jatkoi raivoamista.

368869.jpg
"Kuinka sinä kehtaat väittää tuollaista! Olen vain niin upputunut kirjaani! Kyllä minä niitä miehiä muualta metsästäisin kuin internetistä, mikäli minun pitäisi metsästää!" Callie huusi täyttä kurkkua Asille. Välit viilenivätkin joksikinaikaa.

368876.jpg
As tietenkin kaipasi siis lohdutusta. Niinpä naapurin Felicia sai toimia lämmittimenä. Felicialla taisi ollakin jotain mielessään..

368888.jpg
Niinpä niin. Olisihan se pitänyt heti arvata. Onneksi Callie tosiaan oli siellä tietokoneella, niin ei tullut suurempia yllätyksiä. "Mmm Felicia.. olet niin kaunis," As flirttaili.

368877.jpg
"Kunpa As ei saisi tietää mihin olenkaan alentunut... minun täytyy lopettaa tämä..," Callie pohti töistäpäästyään ja koneelle kiiruhduttuaan. Tästä voimme vain päätellä että olihan sillä Calliella mielessään vähän muutakin kuin romaanin kirjoittelut.

368897.jpg
"Sinä senkin riiviö... !" Taloudenhoitaja Lulu kirosi mielessään. Nicky oli kokoajan sotkemassa jokapaikkaa ja sehän tarkoittaa sitä että taloudenhoitaja sai siivota Nickyn jälkiä.

368887.jpg
Lucy ja Nancy taas jumppasivat ja keräsivät kuntopisteitä sillävälin kun Nicky päätti sotkea. Olihan nämä tytöt sentään siistejä.

368889.jpg
Nicky katseli iltaisin sitä jalkapalloa. Nancy ja Lucy keräsivät sillävälin pisteitä yliopistoa varten. Uskon että heistä jommastakummasta tulee perijä. Vihaan sottaisia Simejä, joten Nicky oli pakko hylätä.

368882.jpg
Kaksoset olivat silti parhaitaystäviä. He tekivät kaiken muun yhdessä paitsi nuo pari yllämainittua asiaa.
"Sisko, olet tärkeä!" He sanoivat toisilleen yhdestä suusta. (Pinkkipyjamainen on Nicky ja ruskea Nancy. Kai. Heitä ei todellakaan erota toisistaan.)

368880.jpg
Lucy nappasikin kadulta tälläisen komistuksen. Hän on tosin omatekemäni Sim, joten ei voi olla tuleva perijänmies. Mutta, kyllähän tästä ystävän voisi saada.

368881.jpg
Kaksoistytöillä tulikin pieni kina tästä Josh-nimisestä teinipojasta. Nicky yritti jutella tälle kovasti mukavia mutta Josh ei tuntunut kiinnostuvan Nickyn jutuista vaan katselisi mielummin jalkapalloa televisiosta. Nancy ei pitänyt yhtään Nickyn niinsanotuista "iskuyrityksistä".

368879.jpg
Tästä kyllä huomaa että As rakastaa Nickya eniten. Kummatkin ahmivat aamiaisensa niin kiireesti kuin ehtivät, vaikkeivat muut ole tulleet vielä edes koko pöytään!

368890.jpg
Aamiaisen jälkeen Callie soitti oudon puhelun. - "Kyllä kyllä. Juu, näemme siis pian. Hei." Muu perhe ihmetteli kovasti Callien puhelua. "Eikai vaan hän soita kenellekään muulle miehelle.." As mietti katkerana.

368894.jpg
Ei, ei suinkaan miehelle. Tai, no tälle pienelle uros-kissanpennulle! Tytöt toivoivatkin kovasti kissanpentua ja koska tänään on heidän syntymäpäivänsä, Callie osti sen heille. Kissan nimi on siis Cho.

368847.jpg
Callie se vain ylenee urallaan! Raha kyllä kelpaa!

368864.jpg
Sudet ovat taas kaivaneet pihan täyteen kuoppia. Niitä saikin ajaa kokoajan tiehensä, sillä kuopat olivat hyvin rumannäköisiä.

368846.jpg
Tytöt olivat koulusta tultuaan hyvin jännittyneitä. Tänään he saavuttaisivat pitkään odotetun teini-iän! Kuvassa siis Nicky (?).

368883.jpg
Niinpä kello vierähti kuuteen ja kaksoistytöt kasvoivat ensiksi. Yleisöä ei ainakaan ole liikaa. (Valitan että seinät ovat alhaalla, muuten kuvasta ei olisi tullut yhtään mitään.)

368855.jpg
Ja sitten kasvoi vielä Lucy.

368878.jpg
Tässä on nyt sitten Nancy. Hän sai perhetavoitteen.(En muista elämäntoivetta). Nancy muutti tyyliään aika lailla, kuten varmasti huomaatte.

368960.jpg
Tässä on Nicky joka sai romantiikkatavoitteen. Elämäntoive oli joku hankala. Nicky muutti tyyliään myös.

368892.jpg
Ja tässä vielä tuleva hikipinkomme Lucy. Lucy sai myös perhetavoitteen ja elämäntoive taisi olla hanki 6 lapsenlasta.

368884.jpg
Nancy oli aivan hulluna maalaamiseen. Talo sisustettiin uudelleen tyttöjen kasvettua. Taustalla siis Nancyn huonetta.

368895.jpg
Lucy ei suostunut lähtemään minnekään ennenkuin oli pedannut sänkynsä. Anteeksi vain Lucy, mutta joudut valitettavasti lähtemään. Sillä..

368848.jpg
.. kaikki tytöt lähtisivät nyt yliopistoon! Nancy sai stipendin luovuudesta, hyvästä todistuksesta ja kunnosta. Lucy sai stipendin ruuanlaitosta, kunnosta, luovuudesta, siivoamisesta ja hyvästä todistuksesta. Nicky sai vain kunnosta ja hyvästä todistuksesta.

368853.jpg
Tytöt siis pakkasivat huoneensa tavarat (ei tarvitsisi sitten vähillä rahoilla sisustaa) ja suuntasivat kohti yliopistoa.

368854.jpg
"Kampukseen kiitos!"
(Nancyn lähtökuvan kadotin jonnekkin, mutta kyllä hän lähti myös yliopistoon.)

~~

Seuraavassa osassa ihmetelläänkin tyttöjen yliopisto-arkea ja etsitään heille miehiä jotta uusi perijä voitaisiin saada alulle. Minä tietenkin tiedän kuka on perijä, mutta pidän sen salaisuutena ja te joudutte kärsimään odottaessanne uusia jaksoja. ;)